inkomotininews@gmail.com

Persona non grata o Δερμιτζάκης για τους Ultras Panthrax: «Ουστ! Τι δεν καταλαβαίνεις;»


Σηκώνουν το γάντι οι οργανωμένοι οπαδοί του Πανθρακικού, και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους (http://ultras1963.blogspot.gr/2012/10/blog-post_31.html) δίνουν τις δικές τους απαντήσεις στα όσα υποστήριξε στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της παρουσίασής του από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Τάσο Καραολάνη, ο νέος προπονητής της ομάδας Παύλος Δερμιτζάκης.

Μάλιστα, στην ανακοίνωσή τους, θεωρούν πως η ομάδα, με την έλευση του Π. Δερμιτζάκη, είναι…σα να μην έχει καν προπονητή!

Ειδικότερα, η ανακοίνωση, έχει ως εξής:

«Κανείς δεν ξεχνά, τίποτα δεν ξεχνιέται!

Ως ULTRAS PANTHRAX, αρχικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Κύριο Σάββα Παντελίδη για τις χαρές που μας έδωσε αυτά τα δύο χρόνια. Πέρα από αυτό, αναπτύχθηκε μια σχέση αναγνώρισης και ειλικρίνειας. Πρόκειται για έναν άντρα παντελονάτο, έναν μάγκα, που πονάει την ομάδα. Δυστυχώς ωστόσο, η διοίκηση του Πανθρακικού αποφάσισε πως η ομάδα δεν χρειάζεται προπονητή. Αποδεικνύοντας έτσι την ελληνικότητά της, θεώρησε καλό να πορευτούμε στο πρωτάθλημα χωρίς τεχνική ηγεσία, ακούγοντας ανθρώπους ποδοσφαιρικά ανίδεους και τυχοδιώκτες.

Αναγνωρίζουμε όλοι πως η διοίκηση βάζει τα χρήματα, αλλά από τη στιγμή που ζητούσε και ζητάει τη στήριξη από τον κόσμο, είναι υποχρεωμένοι να μας ακούσουν.


Ως προς τον περαστικό που ήρθε στην ομάδα μας για να κάνει τη γλάστρα και να ξύσει την ψώρα του, να του πούμε πως ΟΝΤΩΣ πήρε λάθος δρόμο. Ο σωστός δρόμος είναι ένας: Δυτικός κόμβος-Εγνατία-Ξάνθη-Καβάλα-ΟΑΕΔ.

Άλλωστε, «κύριε» Δερμιτζάκη, πώς αλλιώς να κρίνουμε το γεγονός του φόβου της διοίκησης να σε ανακοινώσει ενώ έχεις και τυπικά υπογράψει από τη Δευτέρα το μεσημέρι; Και αντί να σε απασχολεί αυτό το γεγονός, κάθεσαι και παραθέτεις δείπνο στα ΜΜΕ για να κερδίσεις από τις ντόπιες φυλλάδες ψίχουλα θετικών σχολίων. Και επιπλέον, δεν είχες καν την ευθιξία να πληρώσεις το δείπνο από την τσέπη σου.

Αναφορικά με την παρατήρησή σου περί ανώνυμων, πληρωμένων σχολίων, θα μας μάθεις όταν θα βρεθούμε απέναντί σου στη ΘΥΡΑ 2. Τότε θα έχεις να κοιτάξεις κατάματα τα άτομα στα οποία δήλωνες τη Δευτέρα ότι μένεις στην ομάδα και την Τρίτη όταν σε φώναξε το αφεντικό σου έφυγες νύχτα. Και από εκεί, φυσικά, η θητεία σου (όπως πάντα) ήταν σύντομη και αποτυχημένη. 


Ως προς τα οικονομικά οφέλη στα οποία αναφέρθηκες, καλύτερα απευθύνσου σε αυτούς που δεν  έχουν επίγνωση της πραγματικότητας.  Και επειδή αναρωτιέσαι γιατί δεν έχουμε πρόβλημα με τους παίκτες που έφυγαν για άλλες ομάδες, η απάντηση είναι πως τα συγκεκριμένα παιδιά τίμησαν τη φανέλα και το συμβόλαιό τους και δεν έφυγαν νύχτα, όπως εσύ.

Η αναφορά σου σε πληρωμένα σχόλια είναι τουλάχιστον άστοχη. Αντίθετα, πληρωμένα ήταν τα θετικά σχόλια που δήλωσες ότι έλαβες, καθώς περιπλανήθηκες σε μαγαζιά ιδιοκτησίας της ΠΑΕ. Δε βρέχει, σε φτύνουν. Τουλάχιστον εμείς έχουμε το θάρρος της γνώμης μας, δεν παίρνουμε μεροκάματο από κανέναν και θέλουμε μόνο το καλό του Πανθρακικού.

Φύγε γιατί κάνεις κακό στην ομάδα, περαστικέ. ΟΥΣΤ!!! Παραιτήσου χθες. Τι δεν καταλαβαίνεις;

ΥΓ 1: Όλα τα παραπάνω δεν αφορούν τα παλικάρια μας, τους ποδοσφαιριστές μας, που πονάνε τη φανέλα πραγματικά. Είμαστε δίπλα σας, είμαστε μαζί σας.

ΥΓ 2: Δεν ησυχάζουμε μέχρι να φύγεις. Δε  θα μας διώξεις εσύ από το γήπεδο.

ΥΓ 3: Μας την έκανες μια φορά για να κυνηγήσεις το όνειρό σου. Άσε μας στην ησυχία μας να ζήσουμε το δικό μας».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews