inkomotininews@gmail.com

Κινδύνεψαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σε καταδίωξη στο κέντρο της Κομοτηνής


Παραλίγο τραγωδία πριν μερικές ώρες στο κέντρο της Κομοτηνής σε καταδίωξη Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου από δικυκλιστές της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 7:30 μ.μ., όταν ένας 17χρονος από τον Άρατο, χωρίς δίπλωμα οδήγησης, οδηγός Ι.Χ. που έφερε φιμέ τζάμια, στη θέα των αστυνομικών στην περιοχή του κολυμβητηρίου, φοβούμενος ότι θα του κάνουν έλεγχο, έκανε αναστροφή για να τους αποφύγει.

Οι αστυνομικοί βλέποντας την ενέργειά του και χωρίς να γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται, τον καταδίωξαν στην περιοχή Περδίκα και στην Ορφέως.

Κατά την καταδίωξη...
...σε δύο περιπτώσεις κατάφεραν να σταματήσουν το αυτοκίνητο, όμως ο οδηγός του με επικίνδυνους ελιγμούς τους απέφυγε, χτυπώντας μάλιστα τις μοτοσικλέτες τους προξενώντας υλικές ζημιές, με μεγάλο κίνδυνο για τη σωματική τους ακεραιότητα και τη ζωή τους.

Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν τελικώς στη Βασιλέως Παύλου τον απείθαρχο νεαρό οδηγό, ο οποίος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει, αφού τον κυνήγησαν και τον συνέλαβαν.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες επισήμως πληροφορίες, στην Αστυνομική Δ/νση Ροδόπης προσέτρεξε προς συμπαράσταση του συλληφθέντος, και ο βουλευτής Αχμέτ Χατζηοσμάν.  

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

γιατί προσέτρεξε ο κ. Βουλευτής...τέτοια κάναμε μέχρι τώρα και γιαυτό πήγαμε μπροστά ως χώρα.

Ανώνυμος είπε...

μεσα και τον βουλευτη να βαλουνε.οι δικοι μας βουλευτες μονο τον ψηφο μας θελουνε και μετα μας ξεχνανεεεεεεεεεεεεεεεε

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews