inkomotininews@gmail.com

Η Ένωση Αστυνομικών Ροδόπης στο Συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης

Δυναμικό παρών στην Πανελλαδική Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών Αστυνομικών-Πυροσβεστών και Λιμενικών στη Θεσσαλονίκη, έδωσε η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων...
...Ροδόπης.

Σε ανακοίνωσή της μάλιστα, τονίζει:

«Δίνουμε ηχηρή απάντηση σε όλους αυτούς που συνεχίζουν να μας εμπαίζουν, να μας απαξιώνουν ηθικά και θεσμικά, να μας θεωρούν αριθμούς ή «μπάτσους» και αναλώσιμο υλικό, σε όλους αυτούς που δεν υπολογίζουν τις θυσίες μας, τις ζωές μας, τις οικογένειές μας, και μας εξοντώνουν οικονομικά, αφού μετά την οικονομική αφαίμαξη που πραγματοποίησαν σε βάρος μας την τελευταία τριετία, περικόπτοντας κατά 40% τους μισθούς μας και τις λειτουργικές δαπάνες των Υπηρεσιών μας, ετοιμάζονται να εφαρμόσουν περαιτέρω περικοπές το 2014, ύψους 88 εκ. ευρώ για τους εν ενεργεία ένστολους, 162 εκ. ευρώ για τους συνταξιούχους, και παράλληλα να «κουρέψουν» ακόμη περισσότερο τις ήδη περιορισμένες λειτουργικές μας δαπάνες, οδηγώντας εμάς σε αδιέξοδο και τις Αστυνομικές Υπηρεσίες σε αδυναμία λειτουργίας».


Χαρακτηριστικά, δε, η Πρόεδρος της Ένωσης Σταυρούλα Τζατζανά, υπογραμμίζει: «Η υπομονή μας εξαντλήθηκε. Θα συνεχίσουμε φυσικά να τιμούμε τον όρκο μας και να υπηρετούμε επάξια την κοινωνία και τους πολίτες της χώρας μας, εξαντλώντας το φιλότιμό μας, όμως σε αυτούς που μας απαξιώνουν χωρίς να σέβονται ούτε καν τους τόσους νεκρούς συναδέλφους μας που έπεσαν κατά την εκτέλεση του καθήκοντος και συνεχίζουν να μην μας αναγνωρίζουν τα αυτονόητα, θα δώσουμε την δέουσα απάντηση. Απαιτούμε αξιοπρεπή προσωπική και υπηρεσιακή διαβίωση για σύγχρονα και αποτελεσματικά Σώματα Ασφαλείας». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews