inkomotininews@gmail.com

Κι άλλες επιτυχίες αθλητών του Θράκα Ιππέα Κομοτηνής!

Μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο 2ο Διεθνές ποδηλατικό διήμερο στη Θεσσαλονίκη και την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κατηγορία 40+ από τον Θανάση Σκαπαριώτη (http://inkomotini.blogspot.gr/2013/09/blog-post_3175.html), η δυναμική παρουσία του Ποδηλατικού Συλλόγου Κομοτηνής «Θράκας Ιππέας»...
...στα ποδηλατικά δρώμενα της βορείου Ελλάδος, συνεχίστηκε.

Πιο συγκεκριμένα, συμμετείχε στην 9η Ανάβαση Χορτιάτη και κατέκτησε την 7η θέση στην κατηγορία 40+ με τον αθλητή Θανάση Σκαπαριώτη, και την 16η στην κατηγορία 30+ με τον αθλητή Χριστόδουλο Ηλιόπουλο.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από την Ποδηλατική Ένωση Παλαιμάχων Αθλητών Μακεδονίας – Θράκης, και η διαδρομή, Θεσσαλονίκη - Θέρμη - Πανόραμα - Χορτιάτης - Πάρκο κεραιών, ήταν μήκους 30 χιλιομέτρων, με υψομετρικά που ξεπερνούσαν τα 1.000 μέτρα.


Οι συνεχείς παρουσίες των αθλητών του Π.Σ.Κ "ΘΡΑΚΑ ΙΠΠΕΑ", σε συνδυασμό με τις ικανοποιητικές επιδόσεις τους, δικαιώνουν τις προσπάθειες των μελών του συλλόγου, οι ιθύνοντες του οποίου σημειώνουν πως «η παρουσία της Κομοτηνής στους αγώνες ποδηλασίας είναι πλέον μια πραγματικότητα και η προσπάθεια θα συνεχιστεί».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews