inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS-PHOTOS) Η ευτυχία με τη ματιά της Άσης Κιούρα

«Η αμαρτία της ευτυχίας», το νέο βιβλίο της Άσης Κιούρα το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΕΞΗ, παρουσιάστηκε στη διάρκεια εκδήλωσης...
...που οργάνωσαν στην Κομοτηνή, τα βιβλιοχαρτοπωλεία Βαφειάδη.

Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα το οποίο  μιλά για την ευτυχία, αναφέρεται στην οικονομική κρίση, στους Έλληνες της ομογένειας και πώς αυτοί αντιλαμβάνονται τη ζωή μας, μέσα από τις συνήθειες και την καθημερινότητα στην Ελλάδα.

Για τη συγγραφική δουλειά της κ. Κιούρα μίλησαν η Διδάκτωρ Νομικής- διευθύντρια ειδήσεων του R.Channel Θράκης Βάσω Θεολόγη, η συγγραφέας Φωτεινή Ναούμ, η Ανέτα Μαυρίδου, από το Network Marketer Worldventures, και η Κική Γκαϊντατζή, επαγγελματίας του Marketing και των δημοσίων σχέσεων.

Κατάμεστη από αναγνώστες και φίλους του βιβλίου, ήταν η αίθουσα της λέσχης Κομοτηναίων όπου εξελίχθηκε η εκδήλωση. Η κ.Κιούρα στη διάρκεια της βιβλιοπαρουσίασης ειχε την ευκαιρία επίσης να συνομιλήσει με αναγνώστες και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της

Τα περιεχόμενα «στην αμαρτία της ευτυχίας» συνόψισε σε δήλωση της η συγγραφέας η οποία έκανε αναφορά και στο δεύτερο βιβλίο που φέρει τον τίτλο «μέδουσα».



Για το βιβλίο της Άσης Κιούρα μίλησε και η Κομοτηναία συγγραφέας Φωτεινή Ναούμ, τονίζοντας ότι προβάλλει αρχές  και πραγματεύεται καταστάσεις που συχνά «ξεχνούν» να αναδείξουν στα βιβλία τους άλλοι συγγραφείς.



Στο πρώτο συγγραφικό εγχείρημα της κ. Κιούρα αναφέρθηκε η διευθύντρια ειδήσεων του R Channel Θράκης, εστιάζοντας σε πτυχές μυθιστορήματος που αφορούν τους ανθρώπους των μέσων ενημέρωσης.



Ο εκπρόσωπος των βιβλιοχαρτοπωλείων Βαφειάδης, σημείωσε ότι το βιβλίο της Άσης Κιούρα αγαπήθηκε από το πρώτο κιόλας διάστημα κυκλοφορίας του.




Δ.Α.



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews