inkomotininews@gmail.com

Κατάστημα Public και στην Κομοτηνή


Το 22ο κατάστημά τους στην Ελλάδα, πρόκειται να λειτουργήσουν προσεχώς στην Κομοτηνή τα Public, η ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας που ιδρύθηκε το 2005.

Το νέο κατάστημα θα στεγαστεί στο...
...πρώην σούπερ-μάρκετ της Ε.Α.Σ. Ροδόπης. Το οίκημα έχει ήδη νοικιαστεί, και σύντομα αναμένεται να ξεικινήσουν οι εργασίες διαμόρφωσής του.

Τα Public διαθέτουν ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού, συνδυάζοντας μουσική και ταινίες, κινητά και ψηφιακές συσκευές, ήχο και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια, computers και gaming.

Στα πολυκαταστήματα Public οι επισκέπτες – πελάτες έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάζουν τα προϊόντα της αρεσκείας τους πριν τα αγοράσουν.

Μπορούν επίσης να σερφάρουν δωρεάν στο internet, να παρακολουθούν εκδηλώσεις και live εμφανίσεις καλλιτεχνών, να γνωρίζουν από κοντά Έλληνες και ξένους δημιουργούς, να ακούν ελεύθερα cd’s, να «τεστάρουν» τα καινούρια παιχνίδια για κονσόλες, ακόμα και να προμηθεύονται εισιτήρια για θεάματα, συναυλίες, καθώς και για όλες τις ταινίες που προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι μικροί φίλοι των Public, μπορούν να παρακολουθούν κουκλοθέατρο, αφηγήσεις παραμυθιών, παραστάσεις κλόουν και ταχυδακτυλουργών, κ.ά.



2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

που καταθέτουμε χαρτιά για την πρόσληψη υπαλλήλων?ξέρει κάποιος να μου απαντήσει?

Ανώνυμος είπε...

http://www.public.gr/companyinfo/public/listOfJobVacancies.jsp

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews