inkomotininews@gmail.com

ENERGY IQ - Έξυπνες ενεργειακές λύσεις.

ENERGY IQ - Έξυπνες ενεργειακές λύσεις
Energy IQ- Έξυπνες ενεργειακές λύσεις

Η Energy IQ, είναι μία τεχνική εμπορική εταιρεία που εξειδικεύεται σε ολοκληρωμένες λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας, τόσο για σπίτια όσο και για επιχειρήσεις.
Το συνεχώς αυξανόμενο κόστος ενέργειας, οδηγεί πολλούς από εμάς στην αναζήτηση οικονομικότερων λύσεων για την εξυπηρέτηση των αναγκών μας.  Η εταιρεία Energy IQ είναι εδώ για να βοηθήσει!!!
Η άρτια τεχνογνωσία στα ενεργειακά ζητήματα, οι  υψηλές προδιαγραφές των παρεχόμενων προϊόντων και υπηρεσιών, το άριστο σέρβις από τα πιστοποιημένα και εξειδικευμένα συνεργεία, αναδεικνύουν την Energy IQ ως τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη.
Η Energy IQ εμπορεύεται αντλίες θερμότητας και κλιματιστικά, αλλά ασχολείται και με ενεργειακή αναβάθμιση σπιτιών, συστήματα ανανεώσιμης ενέργειας (ανεμογεννήτριες, φωτοβολταϊκά, γεωθερμία) καθώς και οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή αφορά την εξοικονόμηση ενέργειας για το σπίτι ή την επιχείρηση.
Οι αντλίες θερμότητας εντάσσονται στο κρατικό πρόγραμμα επιχορήγησης
« Εξοικονόμηση κατ΄οίκον» και η Energy IQ αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία, κατάθεσης του φακέλου.
Περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε στο blog της Energy IQ: energy-iq.blogspot.gr
Energy IQ!!
Σκέψου... έξυπνα!!!
Σοφίας Βέμπο 7
Τηλ: 2531100352 Fax: 2531100353
E-mail: energyiq@ath.forthnet.gr

Η εταιρία Energy IQ είναι πλέον αντιπρόσωπος της EFERGY HELLAS στην Κομοτηνή για την προμήθεια μετρητών κατανάλωσης ενέργειας για οικιακή χρήση.
Η μέτρηση κατανάλωσης ενέργειας δίνει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στους καταναλωτές.Θα εκπλαγείτε αν τους δοκιμάσετε γιατί έτσι θα διαπιστώσετε πόσο ρεύμα σπαταλάτε ακόμα και σε συσκευές που είναι <κλειστές> ή σε αναμονή.Ειδικά τώρα που πολλοί έχουν στραφεί στον ηλεκτρισμό σαν εναλλακτική μέθοδο θέρμανσης, η μέτρηση κατανάλωσης ρεύματος είναι απαραίτητη για να αποφευχθούν οι δυσάρεστες εκπλήξεις.Σ ε απλά λόγια δεν ελέγχεις ότι δεν μετράς.














0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews