inkomotininews@gmail.com

Χάλκινο στο σιρκουί της Θεσσαλονίκης ο Σκαπαριώτης – Μια ακόμη διάκριση για τον «Θράκα Ιππέα»

Με μια μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Ποδηλατικού Συλλόγου Κομοτηνής «Θράκα Ιππέα» στον 2ο Διεθνή ποδηλατικό αγώνα Θεσσαλονίκης, καθώς ο αθλητής του Αθανάσιος Σκαπαριώτης, κατέκτησε...
...το χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία 40+ open.

Ο συγκεκριμένος αγώνας είναι ενταγμένος στο επίσημο αγωνιστικό καλεντάρι της Ομοσπονδίας Ελληνικής Ποδηλασίας, και τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Δήμου Θεσσαλονίκης, του ΕΟΤ και της Ένωσης Ποδηλατικών Σωματείων Μακεδονίας-Θράκης.

Η κατάκτηση αυτής της θέσης αποτελεί για τον «Θράκα Ιππέα» ιδιαίτερα σημαντική επιτυχία, διότι ο συναγωνισμός ήταν έντονος λόγω του υψηλότατου επιπέδου των αθλητών που έλαβαν μέρος, από ομάδες και σωματεία τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό.


Οι εμπειρίες που αποκομίζει ο «Θράκας Ιππέας» από διοργανώσεις και επιτυχίες τέτοιου επιπέδου, αποτελούν το καλύτερο εχέγγυο για τη σωστή οργάνωση και λειτουργία των ακαδημιών του που στο προσεχές διάστημα θα είναι μια πραγματικότητα για την πόλη της Κομοτηνής.

Η απαιτητική διαδρομή των 175 χιλιομέτρων και των υψομετρικών που ξεπερνούσαν τα 2.000 μέτρα:


Θεσσαλονίκη – Αγ. Αθανάσιος – Αλεξάνδρεια – Βέροια – Καστανιά – Κοιλάδα – Δρέπανο – Κοίλα– Ξηρολίμνη – Σιάτιστα. 


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews