inkomotininews@gmail.com

(VIDEOS) Θυμωμένοι κτηνοτρόφοι προειδοποιούν: "Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους"

Η χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας των κτηνοτρόφων της ΑΜ-Θ στην έδρα της Περιφέρειας, στην Κομοτηνή, πραγματοποιήθηκε...
...στο πλαίσιο ανάλογων κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα.

Ταυτόχρονα, έκαναν πορεία στους δρόμους της πόλης, καθώς και παράσταση διαμαρτυρίας στον ΟΠΕΚΕΠΕ, όπου – όπως και στην Περιφέρεια – επέδωσαν τα ψηφίσματά τους.

Καταγγέλλοντας την υπερφορολόγησή τους οι κτηνοτρόφοι, μεταξύ άλλων αξιώνουν την εφαρμογή ισόποσης με τους γεωργούς στρεμματικής ενίσχυσης βοσκοτόπων και αγροτεμαχίων με τη νέα ΚΑΠ, τον εξορθολογισμό των επιλέξιμων για ενισχύσεις βοσκοτόπων σε σχέση με τις πραγματικά βοσκήσιμες εκτάσεις, την άμεση καταβολή αποζημιώσεων της πραγματικής αξίας των αιγοπροβάτων που προσβλήθηκαν από την ευλογιά και θανατώθηκαν, την άμεση επιδότηση ζωοτροφών όσων τα κοπάδια λόγω της ευλογιάς τίθενται σε καραντίνα, καθώς και την επάνδρωση με κτηνιάτρους των κτηνιατρικών υπηρεσιών, και την άμεση στελέχωση και λειτουργία του Κέντρου Εξωτικών Νοσημάτων στην Ορεστιάδα.

VIDEOS

Νίκος Δημόπουλος (Πρεόεδρος Κτηνοτρόφων Καβάλας)
«Κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους. Είμαστε κτηνοτρόφοι, όχι πρόβατα επί σφαγή. Απαιτούμε το κομμάτι των επιδοτήσεων που μας αναλογεί»

Αθανάσιος Αθανασιάδης (Αντιπρόεδρος Κτηνοτρόφων Καβάλας)
«Η κτηνοτροφία απειλείται»

Γουνδουλάκης Μάριος (Κτηνοτρόφος Φερρών)
«Αν εκλείψει η κτηνοτροφία θα εκλείψει και η γεωργία»

10 Γουνδουλάκης Μάριος (Κτηνοτρόφος Φερρών)

«Μας κοροϊδεύουν, δεν θέλουν να λύσουν τα προβλήματα»

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ










0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews