inkomotininews@gmail.com

Ύποπτο δέμα με παραλήπτη μη νόμιμο μετανάστη, στο Ταχυδρομείο Κομοτηνής – Σε εξέλιξη επιχείρηση της Αστυνομίας

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας στο ταχυδρομείο Κομοτηνής, όπου έχει εντοπιστεί δέμα το οποίο προκαλεί έντονες υποψίες πως ίσως περιέχει...
...εκρηκτικό μηχανισμό.

Το δέμα εστάλη από την Αθήνα, και ως παραλήπτης του αναγράφεται μη νόμιμος μετανάστης που κρατείται στις εγκαταστάσεις της Σχολής Αστυφυλάκων Κομοτηνής.

Κατά την εξέτασή του ο τελευταίος ισχυρίστηκε πως ανέμενε κάποιο δέμα με ρούχα, όμως το μέγεθος του δέματος δεν δικαιολογεί την ύπαρξη ρουχισμού.

Την ίδια ώρα, ο τηλεφωνικός αριθμός που αναγράφεται στο δέμα και υποτίθεται πως ανήκει στον αποστολέα, αποδείχθηκε πως είναι ανύπαρκτος.

Ο εκπαιδευμένος σκύλος της Αστυνομίας δεν μύρισε κάτι ύποπτο, ωστόσο οι ήχοι που «βγάζει» το περιεχόμενο του δέματος – αρχικά ακουγόταν σαν ανεμιστήρας και στη συνέχεια σαν συσκευή φαξ – περιπλέκουν την υπόθεση.

Η κατάσταση αξιολογείται από τους αξιωματικούς της Αστυνομίας, και πιθανότατα θα μεταβεί στην Κομοτηνή από τη Θεσσαλονίκη ειδικός πυροτεχνουργός.

Το δέμα έφτασε στο κατάστημα περί τις 13:00. Μετά από λίγο, κατά τη διαλογή, οι υπάλληλοι θορυβήθηκαν από τους περίεργους θορύβους, ενημέρωσαν τον διευθυντή τους, και αυτός με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία η οποία άμεσα απομάκρυνε τους εργαζομένους και απέκλεισαν την περιοχή.


Περισσότερα σε επόμενη ανάρτηση.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Affiliate Network Reviews